Programajánlatok

Ha már különleges a helyszín, színesítse meg rendezvényét
egyedi korhű programokkal!

 

Különleges tárlatvezetés a Várban

Motiválja Munkatársait egy különleges csapatépítő programmal, vagy tegye felejthetetlenné rendezvényét egyedi tárlatvezetéssel!

Választható, hogy régész vagy történész szemével kerüljön bemutatásra a vár, de akár kérhető a kor hangulatát megidézendően, hogy a vár ura, úrhölgye, vagy épp az ott dolgozó cselédje mutassa be saját szemszögéből. A vezetés törzsanyaga, a vártúra része megegyezik, de az előadás módja és a kellékei eltérőek.

Külön exkluzivitása a programnak, ha esti időpontban, vagy hétfői napon kerül megrendezésre, amikor más látogató nem jöhet be a Várba, és olyan helyekre is vezet a tárlatvezető, ahová más látogató nem mehet be.

A csomag tartalma: 
A 120 perces programon maximum 25 fő vehet részt egyszerre – előzetesen egyeztetett időpontban.

 

JUSS KI A VÁRBÓL! – szabaduló szoba kicsit másképp

Csapatépítő program 10-15 fős csapatok részére (90 perc)

Egy várból nem mindig egyszerű megtalálni a kifelé vezető utat. Ez alól az esztergomi királyi vár sem jelent kivételt, főképp, mert különböző feladatokkal nehezítettük a kijutást.

Ebben a komplex csapatépítő játékban csak akkor győzhettek, ha összefogtok és minden érzékszerveteket, logikátokat és tudásotokat használva egyik feladattól a másikig haladva küzdötök a kijutásért.

Garantált a sok nevetés, az agytorna, az érdekes látnivalók és a vár fantasztikus hangulatú felfedezése.

 

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMOK

15-50 fős csapatok részére 

Ha nagyobb létszámú csoporttal érkezne, kérjük érdeklődjön egyedi csapatépítő programlehetőségeink iránt a [email protected] e-mail címen.

Vonka Viktor furulyás

Turisták százai „ismerik”, fotózkodnak vele és kérnek tőle dalokat. Vonka Viktor a Bazilika lábánál szokta egyedi hangulattal és színes dallamokkal színesíteni a turistaszezont. Célja, hogy 100 népnek fújja el a nótáját, lehetőleg 2 furulyával és természetesen kotta nélkül. 44-nek már sikerült. Ennyi nép képviselője énekli vele kedvelt népdalát. A feltöltéseket 5 földrész 58 országában látták, köztük Grenada, Suriname, Katar, Marokkó, Egyiptom, Kolumbia kíváncsi nézői.

Remek hangulatot teremt a vendégek érkezésekor, vagy pl. a rendezvények szüneteiben.

Videók>>

 

Pék Dudás Zsuzsi kecskedudás

Pék Dudás Zsuzsi nem csak kecskedudáján játszott zenéjével, de sajátos stílusával is egyedi hangulatot tud varázsolni bármilyen rendezvényen, bevonva a résztvevőket is.

Pék Dudás Zsuzsi a legkarakteresebb női kecskedudás Magyarországon. Már 12 évesen elhatározta, hogy eme különleges hangszeren fog játszani. Mesterei: a Kossuth-díjas ifj. Csoóri Sándor, Szokolay Dongó Balázs, Pál Pista bácsi és G. Szabó Zoltán és Rónai Lajos voltak. Zsuzsi állandó közreműködője a Mohácsi Busójárásnak, a legismertebb hazai fesztiváloknak, nemzetközi dudás találkozóknak, valamint rendszeresen fellép hazai várak hagyományőrző programjain is. Olyan együttesekkel dolgozott együtt, mint a Ghymes, a Magyar Dudazenekar, a Szelindek, a Hagyományőrző Kelevézek vagy a brit Monty Python Repülő Cirkusza. Zsuzsi számos rendezvényen képviselte a magyar dudásokat illetve a magyar kecskedudát. Többször szerepelt a Fölszállott a páva televíziós tehetségkutató műsorban a szlovákiai nemzetközi dudaversenyen pedig első helyezést ért el.

Humoros, ismeretterjesztő műsor keretén belül interaktív hangszer-bemutatót tart, mely során önfeledten, vidáman kalauzol végig a duda kialakulásának történetén , működési elvén, hozzá fűződő hiedelemvilágán, az éves ünnepkörben betöltött nem elhanyagolható szerepén keresztül. Ismert népdalok felismerésével, néptánccal, igazi ízes dudanóta  közös éneklésével fűszerezve.

Víg kedélyével garantáltan Mindenkit magával ragad!