Szolgáltatások

Akár céges, akár magán jellegű rendezvény megtartását tervezi az esztergomi Királyi Palota falai között, a rendezvény sikeréhez az exkluzív helyszín és a kiegészítő programokon kívül még egyéb szolgáltatásra is szükség lehet.
Ebben is tudunk segíteni!

Catering

Ilyen például legelőször is egy jó cateringes, aki íncsiklandó ételeket és igény szerinti italokat szolgál fel a rendezvény vendégei számára.

Az Esztergomi Királyi Várban üzemelő catering szolgáltató nem csak megfelelő helyismerettel, de helyben lévő konyhával, felszereléssel is rendelkezik, így könnyen, gyorsan és frissen tudja kiszolgálni a rendezvény catering igényeit. Saját tapasztalatunk és az eddigi Megrendelők visszajelzései alapján jó szívvel ajánljuk Őket, sőt – térítésmentesen – közvetítünk is Önök között, segítve az ajánlatkérést, megrendelést, lebonyolítást.

 

Hangosítás, projektoros vetítés, egyéb vizuáltechnika

Az egyszerű mikrofonos hangosítástól a legmodernebb LED falig bezárólag bármilyen hang- és vizuáltechnikai elképzeléséhez tudunk megfelelő szolgáltatót ajánlani.

 

Ha a rendezvény megszervezéséhez/megtartásához szükségük van egyéb szolgáltatásra is (pl. regisztráció, hostess szolgálat biztosítása, stb.), abban is tudunk segíteni.

Sőt, ha igényt tart rá, vállaljuk az egész rendezvény megszervezését is!

Kérjék erre vonatkozó ajánlatunkat!